Ombytta roller
Ombytta roller är ett återkommande event som Ped6 anordnar i samband med ett annat sexmästeri. Detta är en fantastiskt rolig sittning där man klär ut sig till det motsatta könet. Har under de senaste åren anordnats under vårterminen.

Julsittningen
Varje december så anordnar Sholkällan en julsittning tillsammans med 6M. Sittningen har bara ökat i storlek och förra årets slog man rekord med 250 sålda biljetter. Serveras naturligtvis julbord och är många roliga gyckel uppe på scenen.

(Dam- och Herrmiddagen)
Under vårterminen anordnar D6 med ett annat sexmästeri en dammiddag för alla damer och en herrmiddag för alla herrar. Ped6 har de senaste åren fått vara med att anordna denna härliga sittning. De brukar även lova att visa mycket hud 😉

Valborgsmässoafton
Varje valborg brukar Sholkällan hyra en lokal på vänorts och hålla öppet för att som vill komma förbi. De säljer hamburgare på plats och har lite blandade aktiviteter i stil med kubb, tipsrunda och flera studentikosa lekar. Ett riktigt mysigt evenemang med mycket mingel!

Förfester till Tentaröj
Inför tentaröjen som sker i slutet av varje läsperiod har Ped6 som tradition att styra upp roliga förfester i Källan. God musik och bra stämning gör dessa till väldigt eftertraktade evenemang!

Våffeldagen
Den 25mars är det våffeldagen! Naturligtvis öppnar Sholkällan upp sina dörrar och delar ut våfflor till skolans studenter, någonting som uppskattas när det brukar infalla kring jobbiga tentatider.