[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Styrelseposter för SHoL, verksamhetsåret 2019

 

Ordförande:

Ordförande ansvarar för att styrelsen arbetar åt samma håll och delegerar ut arbetsuppgifter bland ledamötena. Ordförande är även firmatecknare och har en plats i kårstyrelsen.

Vice Ordförande:

Vice ordförande agerar som ordförandes högra hand och assisterar i verkställandet av uppgifter. Det är även vice ordförande som sköter det ekonomiska ansvaret och agerar som firmatecknare.


Ekonomiansvarig:

Ekonomiansvarig sköter det ekonomiska ansvaret och agerar som firmatecknare.

Informationsansvarig:

Informationsansvarig sköter sektionens informationskanaler i form av hemsida, sociala medier och affischering. Denne har även huvudansvaret för styrelsens mail samt sektionens marknadsföring och grafiska profil. Sitter i kårens informationsutskott.

Studiesocialt ansvarig:

Studiesocialt ansvarig har huvudansvar för event som sektionen anordnar. Denne har även som uppgift att bevaka studiemiljön på skolan och delta i utskottsmöten.

Utbildningsbevakare (3 poster – en för pedagoger, en för sjuksköterskor och en för fysioterapeuter):

Utbildningsbevakarna stöttar och hjälper medlemmar i frågor och problem gentemot institutionerna. Dessa kan bidra med resurser för att lösa problem med utbildningen och arbetar för att hittal möjliga framtida förändringar. Deltar i utskottsmöten.

Arbetsmarknadsansvarig:

Arbetsmarknadsansvarig är den som arbetar utåt mot arbetsmarknaden och knyter kontakter med möjliga framtida arbetsgivare för medlemmarna. Deltar i utskottsmöten.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”120px”][vc_column_text]

Maila eventuella funderingar eller en intresseanmälan för verksamhetsåret 2019 till: ordforande@shol.se. Alternativt kan du nominera någon du känner till en post!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]