Styrelserekrytering 2021

Nu är det dags att nominera dig själv eller en vän till styrelsen verksamhetsår 21/22! 💜 

Här nedanför kan ni läsa lite mer om vad varje post innebär. Vi finns även tillgängliga via både Facebook, Instagram eller Mail om om ni har några frågor. 

Vet du redan nu att du ska nominera dig själv eller en vän? Vill du vara med och påverka studentlivet till de bättre? Toppen! Skicka då nominering med Namn, Mail och den position som önskas till val@shol.se

Posterna som finns att söka i år är: 

  • Ordförande: Ordförande arbetar som ”ledaren” för gruppen. Personen håller i möten med sektionen, ser till att arbetet inom sektionen förs framåt. Ordförande sitter i även i Kårstyrelsen och samarbetar med de andra ordförande i LS sektioner.
  • Vice ordförande: Vice ordförande är Ordförandes högra hand. Personen tar hand om det Ordförande inte hinner med eller det som delegeras till den. Vice ordförande och Ordförande samarbetar med varandra för att Sektionen ska ta sig framåt.
  • Kassör: Kassörens arbete är som det låter. Personen ansvarar för sektionens ekonomi och ser till att sektionen håller sig innanför den ekonomiska ramen.
  • Informationsansvarig: Som informationsansvarig är det ditt jobb att se till så informationsflödet fungerar. Detta gäller både mellan studenter och styrelsen samt mellan styrelsens ledamöter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att uppdatera alla våra sociala medier såsom hemsidan, Facebook och Instagram. Det innebär också att marknadsföra sektionen. Det kan vara genom att designa och beställa sektionströjor eller tygmärken exempelvis.
  • Studiesocialt ansvarig: Studiesocialt ansvarig arbetar för det studiesociala livet på campus. Det kan vara att planera och hålla i syjuntor, tentaplugg eller sittningar för sektionen. Men det kan även handla om att gå på möten och föra sektionens talan. Studiesociala utskottet har även möten med subgrupperna och för deras talan under möten.
  • Arbetsmarknadsansvarig: Arbetsmarknadsansvarig arbetar för att hitta arbetsmarknadsmöjligheter. Det kan vara inom offentlig sektor eller specifika företag som kan gynna sektionens arbete och sektionens medlemmar.
  • Utbildningsbevakare: Utbildningsbevakare arbetar med att hjälpa studenter med utbildningsrelaterade frågor och fundering. Men även hjälpa studenter som har problem med tentor eller lärare. Dessa saker går då igenom våra utbildningsbevakare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *